Våra behandlingar

En 3D-animerad tand och spegel
Ett digitalt avtryck av tänder.

Digitala avtryck

Digitala avtryck är en modern teknik som ersätter det traditionella avtryckstagandet med ett mer bekvämt och exakt digitalt system. Istället för en klibbig massa som används för avtryck av tänder, används en scanner för att skapa en 3D-modell av tänderna. Digitala avtryck används vid skapandet av kronor, broar och skenor för tandreglering och andra tandvårdsbehandlingar.

En osynlig tandställning

Osynlig tandställning

Justera dina tänder med osynlig tandställning, genomskinlig avtagbar skena. Vi arbetar med världsledande företag som Invisalign och Suresmile. En 3D-planering som visar kommande resultat görs före behandlingsstart. Kontakta oss för en konsultation.

Senior kvinna som kollar sig i spegeln hos tandläkaren

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är viktigt för att upprätthålla god munhälsa och förebygga problem med tänderna. Med regelbundna besök hos tandläkare och tandhygienist, minskar riskerna för karies, tandköttsproblem och andra orala hälsoproblem.

Före och efterbild av tandblekning

Estetisk/Kosmetisk tandvård

Estetisk tandvård fokuserar på att förbättra utseendet på tänderna och leendet. Där kan ibland en kombination av olika behandlingar behövas så som tandblekning, tandreglering och/eller porslinfasader/kronor för att ge en mer attraktiv och harmonisk tandrad. Kontakta oss för en konsultation.

En illustration över ett tandimplantat.

Implantat och Kirurgi

Vi utför det mesta inom tandkirurgi. Svåra tandextraktioner och insättning av tandimplantat görs oftast med hjälp av en specialisttandläkare i käkkirurgi. Behandlingarna utförs på vår klinik.

Tänder som ska blekas

Tandblekning

Vi tillverkar individuellt anpassade blekskenor där man utför blekningen hemma. Fördelen är att man då använder en lägre koncentration av blekmedel och bleker i 2-4h dagtid eller 8h nattetid, under en veckas tid. Detta är skonsammare för tänderna och gör att tänderna blir mindre känsliga. Man sparar sedan sina blekskenor och behöver bara köpa blekmedel om framtida tandblekning önskas.